Fysiotherapie in Meeden

In Meeden vindt u Gezondheidscentrum Provitaal. Een fysiotherapie praktijk met 6 therapeuten die allen hun eigen specialisaties hebben. Daarnaast zijn er nog andere behandelmogelijkheden en een Buurtzorg vestiging onder hetzelfde dak. Klantvriendelijkheid, aandacht voor de patiënt, de juiste behandeling en een goed resultaat staan hoog in het vaandel.
De fysiotherapeuten zelf zeggen daarover: door de gezamenlijke, brede kennis die we in huis hebben, kunnen we veel mensen helpen. We schromen ook niet om daar waar nodig de hulp van een collega in te zetten. Dat dit als prettig wordt ervaren, blijkt wel uit de grote patiënten populatie die de weg weet te vinden naar Meeden vanuit meer dan 60 verschillende woonplaatsen!
Bent u al vaak eens bij de fysiotherapeut geweest, maar komen uw klachten toch regelmatig weer terug? Kom een keer langs in de sfeervolle, nette praktijk in Meeden.
Als klachten langer dan 3 maanden aanhouden, neemt o.a. de (spier)spanning toe, gaat de ademhaling omhoog, worden de darmen en blaas gevoeliger en langzaam aan neemt de belastbaarheid van het lichaam af. Voor al deze aspecten is er ruimschoots aandacht en kunnen er doeltreffende behandelingen en doelgerichte adviezen worden gegeven.
Provitaal heeft een informatieve website en Facebook pagina waar u verder kunt lezen welke mogelijkheden er geboden worden.
Hebt u geen klachten, maar wilt u graag onder goede begeleiding werken aan uw spierkracht en conditie? Ook dan kunt u bij Provitaal terecht in de modern uitgeruste oefenzaal met kracht- en cardio apparatuur. Of u komt voor een dynamische CorePower les in de andere oefenzaal met buitenruimte. Dit alles natuurlijk onder uitstekende begeleiding en de eerste twee lessen gratis.
Provitaal: Fysiotherapiespecialisten en meer.
Voor uw vitaliteit!

Reactie toevoegen