Nieuwe shirtsponsor

Na een seizoen met veel invallers bij het 1e herenteam van VKM, zijn er dit seizoen maar liefst 5 nieuwe leden bijgekomen die een welkome aanvulling zijn voor het team en de club. Om alle 11 teamleden van de benodigde kleding te kunnen voorzien, was er een nieuw wedstrijdtenue nodig aangezien de huidige shirts voor een aantal van de nieuwe leden veel te groot waren.

Nieuwe shirtsponsor 1e herenteam VKM

De bedoeling was om met het team zelf een tenue aan te schaffen en te bekostigen, echter kwamen we er al snel achter dat de kosten hiervoor voor ons te hoog waren.
Een teamlid wist wel een mogelijke sponsor en legde het contact met Hans Jager van Totaal Schilderwerk, onderhoud & renovatie uit Groningen en na 10 minuten over en weer appen was de deal rond.
Totaal Schilderwerk, onderhoud & renovatie is een jong bedrijf met een ruime ervaring op het gebied van schilderwerk, onderhoud en renovatie.
Met deze deal op zak zijn de shirts besteld, bedrukt en op een trainingsavond gepresenteerd aan Hans Jager van Totaal Schilderwerk, onderhoud & renovatie.
Vol vertrouwen gaat het team de eerstvolgende wedstrijd aan de bak en met het nieuwe tenue moet dat zeker gaan lukken!

 

Reactie toevoegen