Najaarsconcert muziekvereniging Oosterbroek

Op zaterdagavond 5 november 2016 organiseert muziekvereniging Oosterbroek een najaarsconcert in ‘De Noordsuythoeve’ te Noordbroek. Tijdens het optreden kunt u luisteren naar het A-orkest, de slagwerkgroep en het B-orkest. Het muzikale thema  in de stukken van het A-orkest is ‘Filmmuziek’. Zo kunt u o.a. luisteren naar muziek uit de film Chicago, Star Wars, Band of Brothers en The Lion King.
Najaarsconcert muziekvereniging Oosterbroek
Waarschijnlijk zijn er verschillende stukken die u herkent en die u kunt koppelen aan de filmbeelden. Naast het A-orkest zullen ook het B-orkest en de slagwerkgroep acte de présence geven. Het B-orkest is er voor iedereen die belangstelling heeft om te komen spelen bij de muziekvereniging maar nog onvoldoende ervaring heeft om in het A-orkest te komen mee spelen. In het B-orkest leert u  met name om samen te spelen en naar alle instrumenten te luisteren. Ook leert u wat de betekenis is van de bewegingen van de dirigent  voor het orkest. En bovenal kunt u ontdekken dat het veel plezier geeft om  samen te musiceren voor zowel jonge en  oudere muzikanten. Dit geldt natuurlijk ook voor de slagwerkgroep.
“Wanneer u meer wilt weten over onze muziekvereniging of belangstelling heeft om mee te komen musiceren in een van de onderdelen van de muziekvereniging zijn we graag bereid om u informatie te geven.” 

Reactie toevoegen