Collectanten gezocht in Zuidbroek

Collecteren voor het Diabetes Fonds heeft zin. Er wordt namelijk geld ingezameld dat onderzoekers gebruiken om oplossingen te vinden voor de behandeling en genezing van diabetes. Het Diabetes Fonds is dringend op zoek naar vrijwilligers voor de collecte die willen helpen om geld in te zamelen voor onderzoek. 
De collecteweek is dit jaar van maandag 31 oktober tot en met zaterdag 5 november. Aanmelden kan bij Marianne Dam, zij organiseert de collecte voor het Diabetes Fonds in  Zuidbroek en is te bereiken via: diabetes.menterwolde@gmail.com
 
Organisator Marianne Dam kan alle hulp gebruiken: “Er zijn meer dan 1 miljoen Nederlanders met diabetes, maar ik loop speciaal voor onze dochter en haar vriendin. Diabetes is een rotziekte. Hoe meer mensen meehelpen met de collecte hoe beter.”
Meer informatie op: www.diabetesfonds.nl/collectant
 
Collecteopbrengst voor betere behandeling en genezing
Er zijn 1 miljoen Nederlanders, jong en oud, met diabetes. Deze ziekte beschadigt ogen, hart, nieren…het hele lichaam. Dat is onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom organiseert het Diabetes Fonds de jaarlijkse collecteweek om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar betere behandeling en genezing van diabetes. 

Reactie toevoegen