Ruud Haan viert éénjarig bestaan

Op 1 oktober 2015 heeft Ruud Haan (Noordbroek) zijn zaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Ruud Haan Fotografie & Webdesign was geboren. Vanuit de gedachte dat het voor nagenoeg ieder budget mogelijk moet zijn een moderne website met kwalitatief goed beeldmateriaal te maken startte hij na jarenlang in de ICT te hebben gewerkt zijn zaak.
Ruud Haan viert éénjarig bestaan
Hierbij richt hij zich zowel op de particuliere markt, als op de kleinzakelijke markt. Zo biedt hij op fotografie gebied niet alleen de mogelijkheid tot het maken van pasfoto’s aan huis (of op een andere locatie) en het verzorgen van allerhande soorten locatiefotografie (gezin, familiefeest, bedrijfs-feest), maar ook worden regelmatig workshops digitale fotografie verzorgd (zie foto). Door met kleine groepen (maximaal 5 deelnemers) te werken is er ruim voldoende aandacht voor iedere deelnemer en diens vragen. De deelnemers van de praktijkworkshop op zondag 2 oktober werden verrast met een extra attentie bij de koffie om het feit te vieren dat Ruud Haan Fotografie & Webdesign 1 jaar bestaat.
Naast fotografie richt Ruud Haan zich met het maken van websites ook op de kleinzakelijke markt. Veel bedrijven in dit marktsegment hebben nog geen website, of worstelen met de vraag of ze hun website niet eens moeten moderniseren. Vooral het gebruik van mobiel internet is de afgelopen jaren spectaculair toegenomen. Google verwacht dat in 2016 ongeveer 60% van al het zoekverkeer van een mobiel device afkomstig is. Het is dan ook eigenlijk een must dat een website ook goed op een smartphone functioneert. Ruud Haan neemt graag de mogelijkheden eens met u door. 
Bezoek voor meer informatie de website www.rhfw.nl

Reactie toevoegen