Laat uw herinneringen vastleggen…

Het einde van de zomer nadert en de herfst staat weer voor de deur. Voor mij als fotograaf is dit een geweldig seizoen om met jullie op pad te gaan en mooie reportages te maken in de buitenlucht. De rode, bruine en oranje herfsttinten geven de foto’s een prachtige, warme gloed en vooral kinderen vinden het erg leuk om lekker buiten te zijn. Dit resulteert vaak in ongedwongen en spontane foto’s!
Naast gezinsreportages zijn bijvoorbeeld ook zwangerschapsreportages en portretfotografie bijzonder geschikt om in de buitenlucht te doen.
Na de herfst volgt natuurlijk de winter met alle gezellige feestdagen. Vindt u het ook altijd zo lastig om een origineel en passend cadeau te vinden? Denk dan eens aan een mooie ingelijste foto van de (klein)kinderen of een foto afgedrukt op hout, aluminium of canvas.
Tevens kunt u bij mij een cadeaubon aanschaffen om een fotoreportage aan iemand cadeau te doen.
Sinds juli van dit jaar beschik ik over een fotostudio aan huis. Hier maak ik gebruik van verschillende achtergronden en attributen zoals een hangstoel, een grote schommel, houten kisten en een heuse koningsstoel zodat er altijd een mooie, gevarieerde reportage gemaakt kan worden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op via www.tamaraellens.nl

Reactie toevoegen