‘De Scheepsjoagers’ op jubileumreis

Shantykoor ‘De Scheepsjoagers’ bestaat 25 jaar en viert dit met verschillende activiteiten. Zo is het koor vanaf donderdag 25 augustus voor een vierdaagse reis naar het Duitse schiereiland Usedom geweest. In twee bussen zijn de koorleden, vergezeld door hun partners, donderdagmorgen 25 augustus jl. in alle vroegte vertrokken. Er werden een 7-tal optredens verzorgd, in verschillende plaatsen op dit eiland (o.a. Trassenheide en Koserow). Ook zong het koor op zaterdag 27 augustus in Polen waar op de ‘Baltic Sail’ werd opgetreden.  
‘De Scheepsjoagers’ op jubileumreis

Op zaterdag 1 oktober organiseert ‘De Scheeps-joagers’ samen met  ‘De Zeemansvrouwen’ uit Zuidbroek en Chr. Bras-band Elad uit Muntendam een gratis jubileumconcert. De Zeemansvrouwen en Chr. Brasband Elad verlenen graag hun medewerking voor dit jubileumconcert van ‘De Scheeps-
joagers’. Dit concert vindt natuur-lijk plaats in MFC ‘De Menterne’ te Muntendam. Op deze avond zal ook de nieuwe CD worden gepresenteerd. Dit is dan de 11e CD die door het koor wordt uitgegeven.

Reactie toevoegen