Dwaarsliggers naar Watervloot

Ze treden maar liefst 25 keer per jaar op, het 14 koppige dweilorkest De Dwaarsliggers dat elke week repeteert in Zuidbroek. Deze zeer gemotiveerde en ervaren muzikanten hebben het de komende weken druk. Op de agenda staan onder andere een optreden tijdens de TT van Assen en tijdens Delfsail. Op zaterdag 9 juli zijn ze te vinden in Hoogezand, waar ze voor sfeer zullen zorgen tijdens Watervloot IV.
Watervloot is een maritiem-cultureel gratis evenement dat van 7 tot en met 9 juli voor de vierde keer wordt georganiseerd. Maar liefst 59 historische schepen zullen tijdens de watervlootdagen aanmeren in de haven van Martenshoek en grotendeels toegankelijk zijn voor publiek.
Op zaterdag 9 juli is er een gevarieerd programma met een kunstmarkt, een warenmarkt annex nautische markt en straattheater van Close Act. Dit wereldberoemde theatergezelschap zorgt voor spektakel door met hun Saurussen - lange kolossale wezens uit de prehistorie van 5 meter hoog en 7 meter lang - door het publiek te lopen. Er is die dag entertainment voor jong en oud. Een gevarieerd muziekaanbod met optredens van het klarinetensemble onder leiding van John de Beer, het piratenkoor ‘Voorwaarts Voorwaarts’, DJ Jack en van twee ‘wandelende orkesten’.
De Pretband Fanfare HS is er bij de start om 11.00 uur en De Dwaarsliggers zullen het laatste deel van de middag het publiek van Watervloot IV vermaken met hun gevarieerde repertoire: van klassieke meedeiners tot moderne meezingers. Lopend of stilstaand zij krijgen de stemming er wel in. 
 
Voor meer informatie over Watervloot IV: www.watervloot.nl

Reactie toevoegen