Feestweek Meeden

Op zaterdag 28 mei staat de opening gepland voor de 23e Meedener feestweek. Op deze avond zal muzikaal goed worden uitgepakt middels The Clarks en PPM Band. The Clarks zijn niet geheel onbekend in Meeden. Reeds in 2005, 2006 en 2009 speelden zij tijdens het bekende sixties-festival in het dorpshuis en later op het manifestatieterrein aan de Zevenwoldsterweg. De band is afkomstig uit Den Haag, beatstad nr. 1 en is al sinds jaar en dag de bekendste Classic Rock Band van Nederland. Oftewel een coverband. En wat voor coverband! Verreweg de grootste naam op hun gebied: de sound of sixties en seventies. Muziek uit de gouden jaren van Chuck Berry, Elvis Presley, Beatles, Rolling Stones en Golden Earring. Aangevuld met tal van grote hits uit die bijzondere periode.
De zaterdagavond wordt evenals vorig jaar afgesloten met partyband PPM Band. Dit is de ideale band voor elke feestzaal (of welk gezellig groot of gezellig klein feest ook). Als een kameleon kan men zich aanpassen aan publiek en omstandigheden. De nieuwste hits, de beste (rock) classics en de meest hilarische feestmuziek komen in sneltreinvaart voorbij. Hierbij zijn interactiviteit en performance sleutelwoorden.
 
De rest van de feestweek ziet er als volgt uit: 
Zondag 29 mei is er klootschietballen;
maandag 30 mei wordt er een fietstocht georganiseerd door de mooie omgeving van Meeden (beide evenementen voor de hele familie). 
Dinsdag 31 mei is er een stratenloop o.l.v. Full Fit. 
Woensdag 1 juni is er voor de kinderen een middag in en bij zwembad De Kolck. ’s Avonds: klaverjassen, sjoelen en darten. 
Donderdag 2 juni een viswedstrijd o.l.v. HC de Munte, een damwedstrijd o.l.v. Damclub Meeden en een tafeltennistounooi o.l.v. Meteoor. 
Vrijdag 3 juni de BP-quiz van Meeden met aansluitend een optreden van: Hot me! 
Zaterdag 4 juni volleyballen in het park o.l.v. Volo en een spellencircuit o.l.v. JWG van de VV Meeden. ’s Avonds is er een prijsuitreiking van de activiteiten van de gehele week. Tevens vindt dan de uitreiking van de Aaierlegger Award plaats. Tot slot als afsluiting van de feestweek: een optreden van het duo Ton en Marielle.

Reactie toevoegen