Zonnebloem Zomerreis

De Zonnebloem afdeling Muntendam/Meeden nodigt u uit voor een gezellige ontdekkingsreis door het noorden van Drenthe en het Westerkwartier in Groningen op vrijdag 17 juni 2016.
In Roden wordt er een koffiestop gemaakt bij het Speelgoed museum. Hier kunt u oude herinneringen ophalen van uw jeugd. Het is een kleine museum met een grote dosis nostalgie (een lift en invalidentoilet zijn aanwezig). Na de koffie wordt de reis vervolgd naar Gro- ningen  en kunt u genieten van het coulissen landschap van het Westerkwartier. U komt door verschillende dorpjes en de reisleider zal u onderweg het één en ander vertellen wat er zoal te zien is. De lunch zal gebruikt worden in Marum bij het bekende hotel/restaurant ‘De Kruis-weg’. Na de lunch gaat de reis via een mooie route door het overig deel van het Westerkwartier. Onderweg wordt u een versnapering in de bus aangeboden. “We verwachten rond 17.30 uur weer te-rug te zijn in Muntendam en Meeden.”
PS: “Wanneer u een klein stukje zonder rollator kunt lopen eventueel aan de arm van een vrijwilliger, verzoeken we u deze rollator thuis te laten, dit bevordert het in en uit stappen van de bus.
Aangezien we niet exact kunnen voorspellen, wanneer we de lunch gebruiken, adviseren we diabetici om zelf voor-zorgsmaatregelen te nemen.” 
 
Vertrek vanuit Meeden vanaf de hoek bij de Zevenwoldsterweg (dit in verband met de stremming bij het Dorpshuis). In Muntendam vertrekt men vanaf De Menterne. 

Reactie toevoegen