Modeshow en koopavond

Dinsdag 24 mei organiseert Margreet Dik, compressie & mammacare specialist, in samenwerking met Fysiotherapie Menterwolde, in dorpshuis De Menterne te Muntendam, de jaarlijkse modeshow van de nieuwe collectie lingerie en badmode voor bij/na borstkanker.
O.a. geschikt bij het dragen van een borstprothese of na een borstsparende operatie. Diverse mannequins tonen tijdens deze show de nieuwste collectie badmode, lingerie en toebehoren voor 2016 De deur is vanaf 18.30 uur open en de toegang is gratis. De avond duurt van 19.00 - 21.00 uur.
Na afloop van de modeshow is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan diverse adviseurs en om de getoonde lingerie en badkleding te passen. Er zal ook informatie gegeven worden over borstprotheses, compressie therapie en over behandelingen bij lymfoedeem.
De firma Frans Koopal laat de nieuwste trends zien in haarwerken. Verder kleding van Fashion Van en info van Hamelhuys, de Nardusbloem. (Inloophuizen na kanker).

Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die het aangaat, meld u aan en kom gezellig langs! Aanmelden voor deze gezellige avond kan via: info@fysiotherapiementerwolde.nl

Reactie toevoegen