Janneke Vos bezoekt Noordbroek

Bij het 70-jarig bestaan in januari van RTV-Noord maakte Janneke Vos bekend om in maart 2016 weer naar Nederland te komen en dan ook een bezoekje te brengen aan de familie Blaauw te Noordbroek voor wat lekkere biologische zelfgekweekte peertjes. En Janneke hield zich aan haar woord. “Tijdens de ontmoeting in samenwerking met mijn dochter Magritha en zoon Arie werden over en weer leuke gesprekken met Janneke gehouden.
Voor vertrek werden er een aantal grote tassen met peertjes in de auto geladen voor de terugreis naar Roemenië”, laat de heer Blaauw weten. Bij het afscheid nemen zei Janneke: “Het was weer 
voortreffelijk lieve mensen.” Kort na aankomst in Roemenië kwam er een telefoontje van Janneke dat ze goed zijn aangekomen en dat de peertjes al in de koeling staan en we houden contact.
Janneke Vos is een zeer bekend oud-presentatrice van RTV-Noord. Ze is een geboren Damster, dertien jaar gehuwd en woont nu ongeveer 10 jaar in Roemenië. Af en toe bezoekt ze Nederland om een lezing te geven over Roemenië en de door haar geschreven boeken te verkopen. “Ik heb Janneke leren kennen met de Grunniger Speul,n als een sympathieke en goedaardige vrouw” vertelt Hindrik Blaauw.
Ingezonden door de 86-jarige Hindrik Blaauw uit Noordbroek

Reactie toevoegen