Inzameling tegen kanker

Een groep van 9 kinderen uit groep 5 van de Burg. Verkruisenschool heeft een KWF actie opgezet om geld in te zamelen. De actie heet ‘Een wereld zonder kanker’ en is terug te vinden op de KWF site onder acties. Hier kan ook vrij gedoneerd worden.
“We zijn bezig een evenement te organiseren voor kinderen in de Ruitershorn in Muntendam. Dit zal plaatsvinden op zondag 17 april van 13.00 uur t/m 15.30 uur”, vertelt Lyandra Broek, moeder van één van de kinderen. Er is een sponsorloop voor de kinderen van de Burg. Verkruisenschool.
Daarnaast is er voor alle kinderen die komen een springkussen, je kunt wat te eten kopen, er is een rommelmarkt gericht op gezin en kinderen, een loting met behulp van enveloppen trekken, voorlezen of je kunt geschminkt worden.
De entree is minimaal €1,-; meer mag altijd. Ook kunnen er op die dag statiegeldflessen worden ingeleverd voor het goede doel.
“We proberen zoveel mogelijk de kinderen alles zelf te laten re- gelen op die dag, maar uiteraard staan de ouders ze bij. Voor de loting zijn de kinderen zelf op zoek gegaan naar sponsoren. De ondernemers uit Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer en Veendam werken graag mee. De inzet tot nu toe, wordt enorm gewaardeerd en we zien de mensen graag op zondag 17 april.”

Reactie toevoegen