WERKZAAMHEDEN ENEXIS ZUIDBROEK

Eind april en begin mei is Enexis van plan om de bestaande kabels en leidingen in het Winschoterdiep te vervangen. Dit gaat Enexis doen door een gestuurde boring te realiseren onder het Winschoterdiep door. Deze werkzaamheden brengen verkeershinder mee, omdat de W.A. Scholtenweg 1 dag of 2 dagen gestremd wordt voor auto en fietsverkeer. Autoverkeer wordt via omleidingsroutes omgeleid. Voor fietsers wordt een voorziening getroffen bij de Vondelsingel (fietsbrug). Zodra de data van de stremmingen en omleidingsroutes bekend zijn wordt u hier nader over geïnformeerd.
 
Informatieavond op 1 april
Op 1 april organiseert Enexis een informatieavond voor bewoners en belangstellenden uit Zuidbroek. Deze avond wordt gehouden in dorpshuis “De Broeckhof” in Zuidbroek. Er wordt een presentatie gegeven over de werkzaamheden van de boring. Op deze avond zijn er ook vertegenwoordigers van “HAK” en het bedrijf “Prosperus” aanwezig (zij verzorgen de bouwkundige opnames van een aantal woningen/panden). Daarnaast zijn er ook gegadigden van de Woningstichting “Het Groninger Huis” en Woningstichting “De Avondzon” aanwezig.
 
Wij stellen het erg op prijs dat u van deze uitnodiging gebruik maakt. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Komt u ook? Dan zien wij u graag op 1 april in dorpshuis “De Broeckhof”, aanvang 19.30 uur.
 
Vragen?
Bel dan met de Klantenservice van Enexis via tel. (0900) 7808700.