Job-Fun Jeugdtoernooi, groot succes!!!

Dit jaar werd voor de eerste keer het Aloë-Job-Fun Uitzendbureau-Jeugd-Tennistoernooi gespeeld op het tenniscomplex LTC Aloë te Zuidbroek. In de week van 23 t/m 29 juni werd er in 11 verschillende categorieën gestreden op een zeer goed bezocht toernooi. Dit toernooi is mogelijk gemaakt door Job-Fun Uitzendbureau te Groningen en is gezien het succes een basis om verder aan te bouwen.
aloe
Maandag werd het toernooi geopend door de heer J. Gernaat (bestuurslid LTC Aloë) samen met de heer J. Kuiper (Directeur Job-Fun Uitzendbureau). Met behulp van het heerlijke weer werd begonnen met de eerste wedstrijden onder toeziend oog van de nodige toeschouwers, een trend die zich de gehele week heeft doorgezet.

Iedere avond werd er gespeeld van 18:00 uur tot 20:30 uur op de vier banen die LTC Aloë tot zijn beschikking heeft. De avonden begonnen vaak met wat wind, maar gedurende de avond nam de wind af wat zorgde voor idyllische taferelen en zeer goed tennis. De zaterdag begon met regen, wat goed was voor de banen, maar hierdoor moesten enkele wedstrijden verschoven worden. Door de goede wedstrijdleiding van de heer H. Smit en E. Lolkema werd alles in goede banen geleid en konden vervolgens weer alle wedstrijden op tijd beginnen. Door onze vaste crew achter de bar de heer A. Wezeman en mevrouw M. Kuiper, gesteund door een aantal vrijwilligers, werden alle deelnemers van een gastronomische versnapering voorzien. De zondag begon zonovergoten en de eerste deelnemers meldden zich al vroeg, er werd langzamerhand toegewerkt naar het hoogtepunt. De finaledag werd afgerond met een prijsuitreiking, iedere categorie kon rekenen op een financiële compensatie voor hun inspanningen. De eerste prijs bestond uit een geldbedrag van € 75,00, de tweede prijs bedroeg € 40,00 en voor de derde prijs was een bedrag van € 20,00 gereserveerd.

De organisatie van het toernooi was blij verrast over het aantal deelnemers, deze toestroom van ruim 60 kinderen was niet verwacht en bied perspectief voor het volgende jaar. De jeugdige talenten waren talrijk vertegenwoordigd, dit bood de toeschouwers vaak een leuk schouwspel. De deelnemers kwamen uit de gehele provincie. Vanuit de organisatie was ook ingezet op een breed toernooi. De voorbereidingen op het toernooi waren in 2007 gestart, door alle inspanningen heeft dit geresulteerd in een toernooi waar we trots op zijn. Het toernooi werd naast de hoofdsponsor Job-Fun Uitzendbureau, ondersteund door verschillende ondernemers binnen de gemeente Menterwolde. Deze sponsoren kregen een plaats in onze toernooikrant, die werd verspreid tijdens het toernooi. Door hun bijdrage hebben ze een waardevolle bijdrage geleverd aan dit evenement. Voor tennisvereniging LTC Aloë kreeg het toernooi een bijzonder prettig einde. Namens Job-Fun Uitzendbureau kreeg de vereniging een waardecheque van € 500,00 uitgereikt.

Graag willen wij alle mensen bedanken die een bijdrage hebben geleverd in welke vorm dan ook, alle tennisclubs, alle tennisleraren en alle vrijwilligers die dit evenement gepromoot hebben.