Jubileum Toveroos

Toneelvereniging Toveroos  bestaat dit jaar 35 jaar. Men doet niets feestelijks om dit jubileum te vieren, omdat de vereniging van mening is dat het geld beter besteed kan worden aan Jong Toveroos. Men wil de jeugd graag een podium bieden; er voor zorgen dat de jongeren meer zelfvertrouwen krijgen en daardoor meer kans van slagen hebben in de toekomst.  
Om het jubileum niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan is op verzoek van de spelers gekozen om een toneelstuk uit een andere genre te spelen. Er wordt dit jaar een komische thriller met als titel ‘Welnesscentrum een onsje minder’, gespeeld. De eerste gedachte als men dit leest zal zijn: “Ik hou niet van moord en doodslag.”
U hoeft, volgens de voorzitter, niet bang te zijn voor bloederige taferelen. Het is gewoon een komisch stuk waar veel spanningselementen in zitten. Je moet het soms aandurven om iets uitdagend op de planken te brengen en helemaal als het ook nog een jubileumjaar is. De spelers genieten volop van deze uitdaging. Eigenlijk is alles een beetje anders, want bij een geheel ander stuk hoort ook een geheel andere decor. Dus als u dit niet wilt missen zorg dan dat u op tijd in het bezit van kaarten komt. 
 
De uitvoeringen zijn op 30 januari in De Broeckhof te Zuidbroek en op 13 februari in MFC De Noordsuythoeve te Noordbroek. De toegangskaarten zijn vanaf 14 januari in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Coop in Zuidbroek en Drogisterij Wierenga in Noordbroek.

Reactie toevoegen