DorpsRaadMuntendam zoekt nieuwe leden

De dorpsraad is een groep mensen die het wel en wee in Muntendam na aan het hart gaat. “We houden ons bezig met zaken van uiteenlopende aard. We geven gevraagd en ongevraagd onze mening op zaken maar zullen steeds proberen zaken in goed overleg op te lossen.” Actuele zaken zijn bijv. het sluiten van een van de twee sportgelegenheden en het in de benen houden van ons overdekt zwembad. Hier bemoeien we ons mee om te voorkomen dat zaken verdwijnen, zaken die als ze eenmaal weg zijn nooit terug zullen komen. Ons er mee bemoeien door overleg met de gemeente, in het ene geval een ambtenaar maar ook met de verantwoordelijke wethouder. Dit gaat zowel persoonlijk, via de mail als telefonisch. Daarnaast hebben we zowel de raad als de commissie in hun vergadering toegesproken. Het gaat in deze gevallen direct om de leefbaarheid in Muntendam. Het gaat over sluiten van gelegenheden waarbij het niet denkbeeldig is dat bepaalde verenigingen hiervan de dupe worden en geen bestaansrecht meer hebben. Dit betekent een behoorlijke verschraling van het sociale gebeuren in onze gemeenschap.
Dit gaat ons aan het hart en we hopen dat het niet alleen ons aan het hart gaat, maar dat er mensen zijn die er net zo over denken. Wat krijgen we nog voor de kiezen met het oog op de herindeling?
We zullen de vinger aan de pols moeten houden en er voor moeten waken dat we een plaats worden zonder goede voorzieningen. Dit is in een ieders belang, ook uw belang. We zijn een groep van zes personen, die zich inzetten voor zowel uw als onze belangen. De laatste tijd hebben een aantal personen, om persoonlijke redenen, het werk neergelegd. Graag zouden we zien dat de DRM met drie of nog liever vijf personen uitgebreid wordt. Gaat het wel en wee in Muntendam jullie ook aan het hart en je wilt daar wat tijd in stoppen, neem eens contact op met ons en meld je aan.
Muntendam is niet van de DRM, maar van ons allemaal. Laten we samen de schouders er onder zetten. Mogen we op jullie rekenen? Raadpleeg onze site: dorpsraadmuntendam.nl

Namens de DRM,
Kor Beishuizen voorz.

Reactie toevoegen