Sparen is een feest!

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Huis Verzekeringen en Hypotheken Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Zuidbroek is het van 5 tot en met 31 oktober een feest voor kinderen. Een afspraak is niet nodig. Kinderen kunnen met hun ouders gewoon binnenlopen om een kinderspaarrekening te openen. Of geld op hun bestaande rekening van RegioBank storten. Dan mogen zij een leuk cadeautje uitkiezen en direct mee naar huis nemen. 
Sparen voor later met Zilvervloot Sparen
Kunt u Zilvervloot Sparen nog van vroeger? Met Zilvervloot Sparen ontvangt uw kind op zijn 18e verjaardag een premie, die kan oplopen tot maximaal 10% van het totaal ingelegde bedrag dat dan nog op de rekening staat. Iedereen mag meesparen. Ook opa’s en oma’s.
 
Combineren met de 1.2.3 Rekening
Op de Zilvervloot Spaarrekening kan er maximaal € 600,- per jaar gespaard worden. Nanja Kroese van Huis Verzekeringen en Hypotheken licht toe: “Ouders en grootouders sparen met de Zilvervloot Spaarrekening voor het kind. Met de 1.2.3 Rekening kan het kind zelf leren sparen. En vanaf 10 jaar kan het kind er met een Wereldpas ook mee betalen. Internet Bankieren en de mobiele app zijn mogelijk vanaf 12 jaar. De wereldpas en Internet Bankieren regelt u bij mij op kantoor. De 1.2.3 Rekening en Zilvervloot Sparen zijn een goede combinatie dus.”
 
Van harte welkom
U bent van 5 tot en met 31 oktober welkom bij Huis Verzekeringen en Hypotheken. Nanja Kroese geeft aan: “Graag wil ik iedereen  uitnodigen om naar ons kantoor aan de Kerkstraat 1 in Zuidbroek te komen tijdens de feestelijke Kinderspaarweken. Om een rekening te kunnen openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. De koffie en de cadeautjes staan klaar! 
 
Voor meer informatie en de actievoorwaarden, kijk ook op www.regiobank.nl. 

Reactie toevoegen