Tijd voor de winterschilder

Het is al weer herfst en de winter is in aantocht. Dus als uw kozijnen binnenshuis toe zijn aan een opknapbeurt, is het nu tijd om de winterschilder in te schakelen. ‘De Schilder’ het bedrijf van Ruud Kuiper is gevestigd in Zuidbroek. U kunt er terecht voor schilderwerkzaamheden binnen- en buitenshuis. Maar ‘De Schilder’ geeft u ook advies voor een passend, sfeervol én persoonlijk interieur! Het najaar is de ideale tijd om uw interieur te voorzien van een nieuwe uitstraling. Dus niet alleen de kozijnen verven, maar misschien ook een nieuwe kleur op uw plafond of de muren sauzen.
“Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven. Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen, gewone huizen of kantoorpanden. Alles wordt keurig afgewerkt. Omdat het bedrijf klein is, is er veel persoonlijke aandacht en overleg, kortom een goede en persoonlijke service.” Ruud Kuiper werkt uitsluitend met de modernste verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen.
Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming. De winter is de ideale periode om de binnenboel eens goed aan te pakken. Deuren, kozijnen en plafonds vragen om onderhoud. Bij ‘De Schilder’ ben je verzekerd van de beste kwaliteit en het scherpste tarief, voor al uw schilderwerk. Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman op het gebied van schilderwerkzaamheden in de regio ? Neem dan contact op met ‘De Schilder’ Ruud Kuiper uit Zuidbroek.

Reactie toevoegen