Het sieraad in de spotlights

Op 10 oktober a.s. staat het sieraad in de spotlights! Op deze dag openen juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun bijzondere winkels en ateliers voor ú tijdens de open dag ‘Beleef het Sieraad’.
Neem ook een kijkje achter de schermen en leer meer over mooie, oude ambachten én moderne technieken. Goudsmid Margriet neemt u deze dag mee in het werk van een Goudsmid. Kortom, beleef het sieraad! Voor de kinderen is er door Goudsmid Margriet een ontwerpwedstrijd uitgezet. De uitslag zal deze dag bekend worden gemaakt! (zie programma)

Speciaal voor alle andere belangstellenden die graag eens een kijkje willen ne-men in het atelier van Goudsmid Mar-
griet, geeft Goudsmid Margriet twee keer een demonstratie waarin ze u mee wil nemen in de beleving van het sieraad. U kunt zich hiervoor inschrijven. Er zijn per demonstratie 10 beschikbare plaatsen.
Deze demonstratie is geheel kosteloos. Onder het genot van een drankje en wat lekkers wordt u meegenomen in het werk van een goudsmid. Wel is het nodig om u in te schrijven voor één van beide demonstraties. De demonstraties zijn hetzelfde. Dit kunt u doen via de website https://www.goudsmidmargriet. com/contact/ of u kunt zich ook telefonisch aanmelden via telefoonnummer 0598-453216.
U ontvangt uiterlijk 1 oktober een bevestiging van uw inschrijving.

Programma zaterdag 10 oktober:
11.00-12.00 uur Spectaculaire uitreiking door Koningin Goudsmid van de drie winnende sieraden van het Vrolijke Sieraad ontworpen door kinderen.
14.00-14.45 uur demonstratie 1 Beleef het sieraad (ruimte voor 10 personen).
15.00-15.45 uur demonstratie 2 Beleef het sieraad (ruimte voor 10 personen).

Reactie toevoegen