15 Jaar Vocal Coaching

Al 15 jaar begeleidt en coacht Jessica zangers en zangeressen in haar lespraktijk. Ook staat ze vol enthousiasme voor koren en coacht ze kleinere groepen die je dan vocal group mag noemen. Ooit begonnen in Groningen en sinds 2007 in Zuidbroek gevestigd waar ze een mooie lesstudio hebben aan de Europaweg. ‘Het is fantastisch om mensen te helpen met het ontdekken en ontwikkelen van hun stem.’
En op dit moment zijn de voorbereidingen voor een prachtig en verrassend jubileumconcert in volle gang. Alle leer- lingen, groepen en koren doen mee.
Het wordt een gevarieerde middag. Uit Noordbroek komt dameskoor Elk en Ain, waar Jessica afgelopen maart na 7 jaar het stokje heeft doorgegeven aan een nieuwe dirigent, maar natuurlijk horen zij ook bij dit feestje. Ook Sing and Swing uit Hoogezand zal mee doen. Daar is Jessica sinds 2 jaar dirigent. En van wat verder weg zullen popkoor Hadewijn uit Grijpskerk, vocal group Tiepies uit Hooghalen en het Nedersaksisch Vocaal Ensemble uit Grolloo aanwezig zijn.
Ook is er een debuut: vocal group WOW uit Zuidbroek. Een minikoor dat pas sinds november bij elkaar komt in de lesstudio van Jessica.
We mogen natuurlijk de individuele leerlingen ook niet vergeten! De meesten van hen hebben nog nooit op zo’n mooi podium gestaan als het podium van Theater Van Beresteyn! Dus extra spannend. We hebben de hulp ingeschakeld van LEIN5 een coverband uit Kropswolde en Hans Kaldeway is paraat aan de vleugel.
Het leuke is ook nog eens dat deelnemers en aanwezig publiek kans maken op een paar mooie prijzen o.a. beschikbaar gesteld door Steiger-Meubel.nl.
Dat zijn nog eens goede ingredienten voor een jubileumfeestje!

Reactie toevoegen