Fundag voor jonge mantelzorgers

Naar schatting groeit 1 op de 10 kinderen op in een thuissituatie met een vader, moeder, broer of zus met een chronische ziekte, handicap, psychisch probleem of verslaving. Het is fijn als je voor iemand kunt zorgen maar het kan ook heel belastend zijn voor een kind.
De Steunpunten Mantelzorg in Slochteren, Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde organiseren op 21 oktober 2015 een fundag voor jonge mantelzorgers van 6-14 jaar. Deze dag is vooral bedoeld om de jonge mantelzorgers een leuke dag te bezorgen. Even geen zorgen! Deze dag is ook bedoeld om jonge mantelzorgers samen te brengen en de mogelijkheid te bieden ervaringen te delen.
Heel graag willen de Steunpunten in contact komen met deze kinderen om ze uit te kunnen nodigen en te waarderen voor hun grote inzet.
Ben jij een jonge mantelzorger en lijkt het je leuk om mee te gaan? Of kent u een jongere in uw omgeving die voor iemand zorgt? Graag aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg in jullie eigen omgeving! Voor de fundag op 21 oktober is er ook een informatiepakketje aan te vragen bij het Steunpunt Mantelzorg.

Dit jaar gaan we naar de Natuurschool in Lauwersoog!!!
Aanmelden kan tot uiterlijk 11 september!

Sociaal team Menterwolde
T.A.V. Mantelzorgconsulent
T 0598- 658877
sociaalteam@menterwolde.nl