AANVRAGEN EVENEMENTENVERGUNNING

Bij de gemeente is een aanvraag binnengekomen van:

* WS Running & Bootcamp, voor het organiseren van het wandel- en loopevenement “Menterheem Challenge”, aangevuld met een markt, in sportzaal “Ruitershorn” en “de Heemtuin” op 29 augustus 2015, 12.00 - 17.00 uur te Muntendam.
* Historische Motorsport Vereniging, voor het organiseren van regelmatigheidsritten voor historische race- en sportmotoren op 6 september 2015,
10.00 - 18.00 uur op het bedrijventerrein “De Gouden Driehoek” te Zuidbroek.
* Buurt- en dorpsvereniging “De Schrijvershoek” voor het organiseren van een snuffelmarkt met diverse demonstraties van o.a. verenigingen en brandweer op 26 september 2015, 10.00 - 16.00 uur aan de W.A. Scholtenweg, Vondelsingel, in en om dorpshuis “De Broeckhof” en het ijsbaanterrein te Zuidbroek.

Op deze aanvragen moet nog een beslissing worden genomen. Bij de besluitvorming houdt de gemeente rekening met de belangen van derden.

De aanvragen liggen met ingang van 12 augustus 2015, gedurende een week, voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden schriftelijk hun zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam, o.v.v. zienswijze evenementenvergunning.