90 Jaar Aloë!

Tennisvereniging Aloë bestaat dit jaar 90 jaar. Als vereniging willen ze daar toch graag aandacht aan besteden. De tweede week van september zijn de clubkampioenschappen met aansluitend een 'feestweekend'.
Zo is er vrijdagavond 11 september een receptie voor leden, oud leden en genodigden. Zaterdagmiddag 12 september staat bol van de activiteiten voor jong en oud en er is ’s avonds een spetterend feest als afsluiting. De locatie waar de vereniging is begonnen was Molenberg 2 te Noordbroek. Eind jaren negentig waren er toch plannen om de vereniging uit te breiden en dit was niet mogelijk in Noordbroek. Dus werd er gekeken welke mogelijkheden er waren in de omgeving. Na veel overleg met gemeente, leden, Hotel van der Valk, voor- en tegenstanders, werd in 2002 het nieuwe complex aan de Burgemeester Omtaweg 6 met 4 tennis- banen(voorheen 2) en verlichting (voorheen niet) geopend. Tevens zijn de banen in Noordbroek nog een aantal jaren aangehouden, maar dit was uiteindelijk niet haalbaar. Om het verleden van de vereniging in beeld te brengen zoekt de jubileumcommissie nog oude foto’s van met name het oude tennispark te Noordbroek. Uiteraard zijn ook foto’s van het tennispark te Zuidbroek welkom. Ingezonden (hardcopy) foto’s worden na het inscannen geretourneerd.
 
Graag op de achterkant van de foto’s jaartallen, naam en adres van eigenaar vermelden. Foto’s kunnen gestuurd worden naar Ronald Speelman, Heiligelaan 28, 9636CN Zuidbroek. Digitale bestanden kunnen gemaild naar jubileumcommissie@tennisvereniging-aloe.nl
De inzender van de oudste foto kan een heerlijke taart tegemoet zien. Onder alle inzenders wordt eveneens een taart verloot.

Reactie toevoegen