...V.v.V. Zuidbroek schrijft geschiedenis...

Het is zondag 21 juni, de langste dag van het jaar, althans dat wordt er gezegd. Elke dag heeft 24 uur, echter het voelt inderdaad of deze dag er wel 30 heeft.  De klok geeft aan dat we nog maar een paar minuten hebben en dan zal het 22 juni zijn. De band Beethoven Rocks staat op het podium als daar ineens het voltallig bestuur van de V.v.V. Zuidbroek ook op het podium verschijnt. Jan krijgt de microfoon in handen gedrukt. Traditie getrouw neemt hij samen met zijn medebestuursleden Freddy, Henk, Daan en Egge, afscheid van het publiek. Het merendeel van de mensen die in de overvolle feesttent staan zijn 5 avonden op rij te gast geweest in de gezelligste feesttent van het Noorden. Met een stem alla Joe Cocker wordt het publiek geprezen voor hun komst, de sponsoren bedankt voor hun bijdrage en de medewerkers en vrijwilligers voor hun inzet. “Het mooiste feest van het Noorden”, de feestweek Zuidbroek, die ieder jaar door de mannen van de V.v.V. Zuidbroek gestalte krijgt is succesvol verlopen. 
Bij het uitspreken van de welgemeende woorden van dank, komt langzaam het besef dat de 116e editie van de feestweek ten einde loopt. Meer dan 20 acts, bands en artiesten zijn de revue gepasseerd. Een jaar van voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen. Een luid applaus van een geweldig publiek doet beseffen dat de formule die de mannen van de V.v.V. Zuidbroek hanteren klopt. Vermoeidheid maakt plaats voor trots. Het bestuur maakt nog één keer plaats voor de band Beethoven Rocks. Zij verzorgen voor de 5e keer op rij het slotfeest en hoe! Gezamenlijk kunnen we daarna terug kijken op een prachtige feestweek. De V.v.V. Zuidbroek heeft geschiedenis kunnen schrijven en dat zijn ze nog heel lang van plan ook. 
De feestweek 2016 zal dan ook met dezelfde passie en inzet georganiseerd worden, van 15 tot en met 19 juni 2016 gaan we weer met zijn allen feest vieren in de mooiste tent van het Noorden. De eerste contracten zijn reeds getekend. Met gepaste trots kunnen we dan ook stellen dat de feestweek Zuidbroek met recht “HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN” mag worden genoemd. 

Reactie toevoegen