Muziekfeest voor peuters ‘t Grutstee

Donderdagochtend 25 juni vond er op peuterspeelzaal ‘t Grutstee in Meeden een prachtig muziekfeest plaats, ter afsluiting van het speeljaar. Zanger Erwin de Vries en Bruno Brands hebben deze ochtend samen met de peuters en leidsters vele kinderliedjes gezongen.
Erwin de Vries is niet alleen een populaire artiest in de provincie Groningen, maar ook de vader van peuter Joris, die ook naar ‘t Grutstee gaat. Bij de eerste liedjes zaten de meeste kinderen nog wat onwennig te luisteren, hoewel een enkeling al meteen meedeed. Al gauw zongen en dansten alle kinderen en volwassen vrolijk mee op de muziek. De gitaar en piano werden door de peuters enthousiast bewonderd. Ook mochten de kinderen zelf op muziekinstrumenten meespelen. De ochtend werd afgesloten met een broodje knakworst en een toetje. Het was één groot feest!
 
Tijdelijke actie bij aanmelding
Voor ouders die hun kind willen aanmelden voor een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of gastouder van Tim- paan Kindercentra, geldt momenteel een leuke actie. Nieuwe klanten ontvangen bij aanmelding een verrassingstas.

Reactie toevoegen