Kunst in de Heemtuin

In de Heemtuin Muntendam is tijdens de ‘EigenWijze Tuin Weken’ diverse kunst te zien en te beleven. In de periode van 27 juni t/m 5 juli exposeren een aantal kunstenaars van de ‘Art Carnivale Karavaan’ in de tuinen rondom het paviljoen. In de tuin zijn onder andere metalen beelden van Edwin Leegstra en Jan Schoffelmeijer, bijzondere buitenkunst en installaties van Peter Schudde en Brian Bos en houten beelden en objecten van Bert Dolfing en André Smouter te zien.
Op zaterdag- 27 juni en zondagmiddag 28 juni is er gevarieerd vermaak voor alle leeftijden. Er zijn muzikale optredens van o.a. Ol Houd (in ‘t Grunns), Tineke Rouw (Groningstalige luisterliedjes), Bianca Holst (klankkunst ‘bloeimuziek’), Entertwine (folk) en Lunar (alternatieve poprock).
In het paviljoen en in kramen is informatie beschikbaar over het aanbod van activiteiten en arrangementen in de Heemtuin en de exposerende kunstenaars. Tijdens het weekend kunt u de kunstenaars persoonlijk ontmoeten of aan het werk zien. Zo zal kettingzaagkunstenaar Bert Dolfing een nieuw beeld uit een boomstam tevoorschijn laten komen.
Uiteraard zijn het terras en het restaurant geopend en u kunt in het weekend buiten genieten van lekkere grill-specialiteiten van de LocomoBBQ.
 
Ook voor kinderen is er dan van alles te beleven: Clown Knipoog tovert reuzenbubbels, je kunt drummen met de grote Trommelaar, spelen met knikkerbanen, schatgraven of op ontdekkingstocht naar de verborgen plekken in de Heemtuin...

Reactie toevoegen