Werk in uitvoering

Wegwerkzaamheden & stremmingen
 
Groot asfalt onderhoud
In week 24 start aannemersbedrijf Roelofs Wegenbouw met het groot onderhoud aan diverse asfaltverhardingen in de gemeente.
In willekeurige volgorde worden er werkzaamheden uitgevoerd op de volgende wegen; kleine reparatie op de Parallelweg, Poeltjelaan, Korengarst, Klingenweg (viaduct), fietspad Hondelaan, Beneden Veensloot, Julianalaan,  Zuiderstraat Noordbroek, Middenweg, Venneweg, Helder Camaraweg (bocht bij Burg. Verkuisenschool) en Muntendammerweg,  aanbrengen van een (gedeeltelijk) nieuwe asfaltlaag op de Kerkstraat Zuidbroek, Achter de Wal en Uiterburen en het aanbrengen van belijning op de Sappemeersterweg en Geert Veenhuizenweg. 
 
Tijdens de uitvoering is er geen of beperkt doorgaand verkeer mogelijk afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Voor de kleine werkzaamheden zijn de eventuele stremmingen kort. Het verkeer wordt via borden omgeleid. Hoewel u mogelijk overlast van de werkzaamheden zult hebben vragen wij u om uw begrip en om uw rijsnelheid nabij de werkzaamheden aan te passen. 
 
Voor vragen en opmerkingen kunt u bellen met de gemeente Slochteren, IBOR, tel. (0598) 658839.