Bevrijdingsdag in Meeden

Even leek het erop dat het dit jaar niet zou lukken om Bevrijdingsdag weer te vieren in Meeden. Echter na een oproep in het dorp, waar men in grote getale op reageerde, is het gelukt om een mooi programma neer te zetten op en rond sportpark ‘De Bouwte’. Dit in samenwerking tussen VV Meeden, de Dorpsraad, het Oranjecomité en uiteraard vele vrijwilligers!
De kinderen in Meeden zijn de afgelopen weken bezig geweest met werkstukjes, welke vertoond zullen worden en waar een prijsje mee te verdienen is voor de leukste bijdrage. De festiviteiten beginnen in de middag om 13.30 uur rondom een grote feesttent, waarin we ook terecht kunnen bij slecht weer. Er wordt gestart met het oplaten van ballonnen. Dus kinderen van Meeden, kom op tijd naar de kleedkamers van VV Meeden, alwaar je een ballon kunt ophalen en een kaartje kunt invullen met je naam. Welke ballon zal nu het verste komen?

Na het oplaten van de ballonnen kunnen we deelnemen aan de vele diverse activiteiten die er voor iedereen zijn opgezet: wat te denken van een levend gan- zenbordspel met allerlei vragen over de historie van Meeden? Of voor de kleinsten onder ons zaklopen, touwtrekken, spijkerpoepen of je uitleven op een springkussen. Voor oudere jongere is er ook krat stapelen, Gladiator, Sumoworstelen, rodeostier, enzovoort! Teveel om op te noemen, kom het maar bekijken en ontdekken. Aan het einde van de middag, zo tegen 17.00 uur, sluiten we de middag af met een optreden van een hele leuke band ‘Just Right’. Deze band zal spelen tot een uur of negen ’s avonds in de grote feesttent, waarna de festiviteiten ten einde zijn.

Reactie toevoegen