Wie ontvangt de 'Aierlegger-Award'

Op zaterdag 6 juni aanstaande tijdens de muzikale slotavond van de feestweek 2015 te Meeden (zaterdag 30 mei tot en met zaterdag 6 juni), met Duo Flex, zal zoals elk jaar weer de Aierlegger-Award worden uitgereikt.

Dit is een onderscheiding die aan iemand of aan een team toegekend kan worden, die in het afgelopen seizoen (periode juni 2014 tot en met mei 2015) van bijzondere betekenis is geweest voor de Meedener gemeenschap of iemand die een prestatie van niveau heeft geleverd. Kent u iemand in uw omgeving of binnen uw vereniging, die naar uw idee voor een dergelijke onderscheiding in aanmerking zou kunnen komen, schroom dan niet en meld degene of team als kandidaat aan.

Aanmelding van een persoon/team dient vergezeld te gaan van een serieuze motivatie, waarom u denkt, dat deze persoon/team in het zonnetje gezet moet worden. Leeftijd van de kandidaten speelt geen rol. Laat hierover s.v.p. in uw kringen c.q. omgeving uw gedachten gaan en laat ons weten, wie volgens u voorgedragen dient te worden.

De te ontvangen award zal in zijn/haar bezit blijven, dus geen ‘wissel’-bokaal.

Wilt u voor 30 mei a.s. schriftelijk (Elzenlaan 6, 9651 BB Meeden) of per e-mail (koos.beishuizen@metmans.nl) kenbaar maken aan de organisatie, Stichting Metmans, wie in uw ogen voor deze onderscheiding in aanmerking komt.

Reactie toevoegen