Zuvoc MB1 kampioen

Zuvoc meisjes B1 (jeugd) is zaterdagochtend in de thuishal in het MFC in Noordbroek kampioen geworden. Het team speelt in de 2e klasse van de B-jeugd. Vorige week was het al duidelijk dat de meiden niet meer in te halen waren door hun tegenstanders. 
Het team bestaat uit 9 meiden van 15-16 jaar oud en trainen 2 keer per week in Noordbroek. Vanochtend moesten de meiden tegen de nummer 3 (VC Grijpskerk) in de competitie. De wedstrijd is met 3-0 gewonnen door Zuvoc.  Het team zal volgend jaar uitkomen in de A-jeugd. De andere teams van de volleybalvereniging Zuvoc hebben allemaal ook een heel goed seizoen gespeeld. Zuvoc Dames 1 deed vorig jaar voor het eerst mee in de damescompetitie. In het seizoen 2013-2014 wisten de dames de degradatie maar net te ontlopen. Dit seizoen hebben de dames veel overwinningen behaald en zijn met 1 punt verschil met nummer 4 geëindigd op een keurige 5e plek. Dit betekent handhaving in de 3e klasse.  
Heren 1 is het langst bestaande team van de vereniging en speelde dit seizoen in de 3e klasse. Net zoals vorig jaar zijn de mannen geëindigd op een 9e plek in de competitie. De heren zullen volgend jaar ook in de 3e klasse spelen.       
Zuvoc doet verder nog mee in de C-jeugd met een meisjes team. Dit team speelde dit seizoen voor het eerst op groot veld. De meiden zijn op een keurige 3e plek geëindigd en zullen volgend jaar bij de B-jeugd spelen. 
Bij CoolMovesVolleybal (CMV) had Zuvoc slechts één team afgelopen seizoen. Dit team speelde in niveau 5 en is op een mooie 2e plek geëindigd. Dit team is dit jaar uitgebreid met nieuwe spelers en zullen volgend jaar in de C-jeugd competitie gaan spelen. 

Reactie toevoegen