BEKENDMAKING VERGUNNING EIDEWEG 2 IN NOORDBROEK

Burgemeester en wethouders van Menterwolde hebben vergunning verleend aan:
  • Mts. Vermue-Post, Eideweg 2 IN Noordbroek voor een nieuwe, de gehele inrichting omvattende vergunning Wet algemene bepalingen omge­­­­vingsrecht in verband met de uitbreiding van de bestaande inrichting. De inrichting is gelegen aan de Eideweg 2 in Noordbroek, kadastraal bekend  gemeente Noordbroek, sectie I nummers 1223 en 1224; onder het stellen van voorschriften daaraan ter ondervanging van eventuele nadelige gevolgen die de inrichting voor het milieu kan veroorzaken.
 
Ter inzage
De beschikkingen en stukken liggen van 9 april tot en met 20 mei 2015 ter inzage op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis. Alleen indien u daarom verzoekt worden de desbetreffende stukken buiten kantooruren ter inzage gelegd. 
 
BEROEP 
Tegen deze beschikking kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden ingesteld door belanghebbenden in de zin van artikel 1:2, lid 1 van Algemene wet bestuursrecht die tevens zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van deze beschikking en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.
Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Deze beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het instellen van beroep is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van deze beschikking niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Wanneer een voorlopige voorziening is aangevraagd treedt dit besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.