Uitnodiging ondernemersbijeenkomst: iedereen aan (de) slag!

De participatiewet: één regeling voor iedereen die kan werken en die daarbij ondersteuning nodig heeft. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van gemeenten en werkgevers om dit tot een succes te maken. Tijdens de vorige ondernemersbijeenkomst in 2014 met het motto ‘iedereen is van waarde en heeft waarde’ hebben de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren een mooie voorzet gegeven om de participatiewet bij ondernemers onder de aandacht te brengen. Nu zijn we aan slag!
Op initiatief van ondernemersverenigingen VIB, VOB en Parkmanagement en in samenwerking met de gemeenten, organiseren we op 15 april 2015 een vervolg bijeenkomst op dit onderwerp. Tijdens deze avond zal de laatste praktische informatie gegeven worden over de wet en zal er ruimte zijn voor vragen, discussie, praktijkvoorbeelden en ideeën.

Wanneer: 15 april 2015
Tijd: 17.00 - 21.30 uur
Locatie: Hotel Faber, Meint Veningastraat 123 te Hoogezand

Ondernemers uit Menterwolde, Hoogezand-Sappemeer en Slochteren kunnen zich vóór 13 april (met vermelding van het aantal personen) aanmelden via ondernemersavond@hoogezand-sappemeer.nl
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Graag tot ziens op 15 april 2015 in Hotel Faber!