Pasen wordt Top!

Kom proeven bij Coop Zuidbroek op zaterdag 4 april. Coop Zuidbroek weet het zeker: Pasen wordt dit jaar top! De supermarkt verrast zijn klanten met topproducten en de lekkerste recepten voor het paasontbijt, de paaslunch, –brunch en het paasdiner. Net als vorig jaar organiseert Coop Zuidbroek het evenement Kom Proeven! Op zaterdag 4 april van 9 tot 14 uur zijn klanten van harte welkom om te proeven van het heerlijke paasassortiment van Coop.
Coop biedt klanten alle benodigdheden voor een onvergetelijke Pasen: van het ontbijt tot en met het diner. Ook chefkok René Pluijm viert het paasfeest mee: hij bedacht speciaal voor Coop heel veel lekkere recepten. Hiermee laat hij zien hoe gemakkelijk het is om een lekkere feestmaaltijd te bereiden. Tijdens Kom Proeven! kunnen klanten proeven van de gerechten en van de andere heerlijke producten uit het Top! van Coop paasassortiment.

Supermarktmanager Ron Wolda van Coop Zuidbroek: “Klanten kunnen niet alleen proeven van de lekkerste paasgerechten en producten. Ze profiteren ook van aantrekkelijke extra aanbiedingen! Natuurlijk zijn alle producten die we laten proeven verkrijgbaar in onze winkel, net als de recepten van de gerechten van René Pluijm.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zaterdag 4 april een bezoek te brengen aan onze winkel. Samen maken we een feest van Kom Proeven!”

Reactie toevoegen