Theaterconcert Bennie Jolink

In de Tussenklappen van 2 weken geleden heeft u kunnen lezen dat Bennie Jolink (van Normaal) samen met Jan Wilm Tolkamp (theaterbezetting van Normaal) een theaterconcert zal verzorgen in Noordbroek! In het voor- en naprogramma zal tevens Erwin de Vries met zijn band optreden. Na de eerste berichtgeving zijn bij de organisatie zeer enthousiaste reacties binnengekomen.
Het theaterconcert gaat plaatsvinden op 18 juni in een prachtige ambiance, nl. in de grote boerenschuur van Boerderijcafé Mausel in Noordbroek. Bennie Jolink en Jan Wilm Tolkamp zullen u akoestische, sfeervolle liedjes met een boodschap ten gehore brengen. Het belooft bovendien een uniek concert te worden omdat Normaal heeft aangegeven dit jaar te zullen stoppen. Erwin de Vries en band brengen sfeervolle Groningse liedjes. Het belooft een prachtige avond te worden.
De kaartverkoop voor dit unieke theaterconcert zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 4 april bij Boerderijcafé Mausel. De kaarten kosten 25 euro per stuk en er kunnen per persoon maximaal 8 kaarten worden aangekocht en uitsluitend tegen contante betaling. Verkoop aan wederverkopers/ticketbureaus is nadrukkelijk uitgesloten. Komt u zaterdag 4 april vooral bijtijds want het aantal beschikbare kaarten is gelimiteerd. De netto opbrengst van de kaartverkoop gaat in de pot van de “TON van NOORDBROEK”.

Reactie toevoegen