Kledingsponsor Dropshot’74 in het zonnetje

Vorige week dinsdag werd Rene Wilts eigenaar van ReWi Automotive ne ZIPtuning Noord.nl in het zonnetje gezet door het bestuur van Dropshot’74. Rene Wilts is sinds begin dit jaar de nieuwe kledingsponsor geworden voor de drie teams die uitkomen in de 2e, 4e en 5e klasse van de regio Noord. 
Rene werd geheel onverwachts naar voren gehaald door de voorzitter die hem heel hartelijk bedankte voor de kleding die de spelers hebben ontvangen en als blijk van waardering ontving Rene uit handen van het bestuur een groot boeket bloemen en een foto op canvas waar de spelers, die deel uitmaak-ten van de teams, op staan.
Rene was duidelijk vereerd met dit prachtig gebaar en wilde de foto een mooie plek geven op zijn kantoor in Hoogeveen. Tijdens de korte toespraak van Rene aan de leden deelde Rene mede dat hij verder zal investeren in Dropshot’74 zo-dat ter zijner tijd alle leden van de vereniging in deze nieuwe kleding rondlopen tijdens de trainingen, wedstrijden en toernooien.
 
Op de foto: Voorzitter Danny Boekholt (microfoon) Rene Wilts kledingsponsor en Greet van Groeningen (bestuurslid Dropshot’74) overhandigen Rene de bloemen en de foto. 
 

Reactie toevoegen