"Een leuke, gezellige dag!!!”

Kindercentrum Thuishuis Oh gut oh grut bestond vrijdag 9 januari 10 jaar. En dat hebben ze flink gevierd.  ’s Morgens kwamen er gasten langs en werd er gezellig bijgepraat. Ondertussen was het ook genieten van de kinderen die gezellig aan het spelen waren. “Later kwam oma en ze ging gelijk pannenkoeken bakken voor de kinderen die tussen de middag aanwezig waren. Ze hebben er heerlijk van gesmuld”, vertelt Nikla Roosken.
“We waren net op tijd klaar met opruimen, want clown Fratso kwam er al aan met de kinderen die naar zijn optreden kwamen kijken. Wat hebben ze genoten van zijn optreden en wij natuurlijk ook. Geboeid keken ze naar wat hij deed, reageerden op hem als iets niet ‘goed’ ging en vertelden hem wat hij dan wel moest doen om het goed te krijgen. Van jong (7,5 mnd) tot de oudsten (8 jaar), ik vond het erg leuk om te zien, hoe hij ze kon boeien en mee liet doen. Geweldig en echt een aanrader! Ondertussen waren er nog een aantal gasten binnengekomen, maar ze moesten even wachten tot de voorstelling was afgelopen, wat ze geen probleem vonden; konden ze ook nog even genieten van het optreden. Na de voorstelling hebben twee moeders de kinderen geschminkt, nogmaals hartelijk dank. 
Ik wil ook iedereen hartelijk bedanken die hebben meegeholpen om deze dag tot een succes te maken. We zijn verwend met taarten, bloemen, plantenbakken en cadeautjes die we gekregen hebben, ook hiervoor onze hartelijke dank.” 

Reactie toevoegen