OMGEVINGSVERGUNNING TER INZAGE

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend aan: 
- CBS de Parel voor het in gebruik nemen van een bouwwerk met het oog op brandveiligheid op het perceel Kerkstraat 122, 9649 GT Muntendam.
 
Waar kunt u de omgevingsvergunning inzien?
De beschikking en de stukken liggen vanaf 15 januari 2015 tot en met 25 februari 2015 voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Digitaal kunt u de stukken raadplegen op www.menterwolde.nl.
 
U wilt beroep instellen?
Belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of kunnen aantonen dat zij hiertoe niet in staat zijn geweest kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank Noord- Nederland, Locatie Groningen, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Ook bestaat de mogelijkheid om een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland in te dienen.