Leren koken van een top-kok

Bij Meinardi in Noordbroek zijn op dit moment volop dagverse asperges, aardbeien en frambozen te koop. En dit is dus ook de juiste periode om te leren hoe u de heerlijkste gerechten kunt maken met asperges. Bij Meinardi wordt daarom life-cooking georganiseerd; u kunt zien wat er mogelijk is met asperges. Komen-de zaterdag komt topkok Hans van Diest van de Gasterei de Seghesteen te Slochteren met zijn hele crew koken.
Meinardi
U kunt dan niet alleen zien hoe de heerlijkste gerechten worden klaargemaakt, u kunt deze natuurlijk ook proeven en u kunt hem vragen stellen. Er is de komende tijd elke zaterdag een proeverij met andere koks of één georganiseerd door Meinardi zelf. In de opgeknapte winkel vindt u een steeds breder assortiment. Natuurlijk kunt u terecht voor vers fruit, maar ook voor Groninger Pracht producten door Meinardi zelf geproduceerd zoals jams, wijnen, chutneys (kruidige jams), siropen, sauzen en eieren. De kaas in de winkel wordt door een collegabedrijf geleverd. De brasserie achter de winkel is elk weekend geopend, ook voor een drankje en eventueel wat lekkers. Leuk tijdens een (fiets)tocht bijvoorbeeld.

Reactie toevoegen