KERST BAPTISTEN GEMEENTE

Op woensdag 24 december om 19.00 uur start de Baptisten gemeente Muntendam met een kerstwandeling vanaf het gemeentehuis naar de Baptisten kerk te Muntendam. Tijdens deze kerstwandeling wordt de geboorte van het Kind Jezus, 2014 jaar geleden in Bethlehem in woord, beeld en zang vertolkt. Het doel is om het kerstevangelie, wat overal in deze tijd verkondigd wordt, visueel te maken. U zult herders door Muntendam zien lopen, een engel, wijzen uit het oosten, er zal gezongen worden en uiteraard Jozef en Maria, en nog veel meer nieuwsgierigen die op de geboorte van het Kindje Jezus af kwamen.
Na deze tocht zal er in de Baptisten kerk om 20.00 uur een gezin- Kerstavonddienst worden gehouden waarin vele bekende kerstliederen worden gezongen o.l.v. een muziekteam en waarin br. Fokko v.d. Struik uit Hoogezand het kerstevangelie zal vertellen. Er zullen ook een aantal kinderen zingen.
Om 23.00 uur zal dan de traditionele kerstnachtdienst worden gehouden waarin een ensemble van de Chr. Brassband Elad zal meewerken en ook hier zal br. Fokko v.d. Struik weer het kerstevangelie vertellen.
Na afloop van de beide diensten zal er voor alle aanwezigen warme chocolademelk worden geschonken met een plakje kerstbrood.
Op 25 december is er een kerstochtenddienst om 10.00 uur waarin voor gaat br. Johan Scholtens en waarin medewerking wordt verleend door de kinderen van de KingsKids uit de gemeente.
Wij zullen het heel fijn vinden als we vele dorpsgenoten in deze diensten mogen ontmoeten. Ieder een is uiteraard van harte welkom!!!!!

Reactie toevoegen