Bibliotheek Noordbroek weer open

Vanaf dinsdag 18 november is Bibliotheek Noordbroek weer open. De Bibliotheek is onlangs verhuisd naar MFC Noordsuythoeve aan de Schoolstraat en is voortaan op alle werkdagen open van 8.00 tot 18.00 uur. Op donderdagavond is de Bibliotheek open tot 20.00 uur. Bibliotheek Noordbroek is niet alleen helemaal opnieuw ingericht, er is meer veranderd. De Bibliotheek is vaker en langer open. Leden kunnen voortaan met behulp van een automaat zelf materialen lenen en inleveren. Een bibliotheekmedewerker is op dinsdag- en donderdagmiddag van twee uur tot half vijf aanwezig voor vragen en advies. Buiten deze uren kunnen bezoekers gebruik maken van de zelfbedieningsapparatuur.
Hartelijk welkom voor iedereen
Kom ook een kijkje nemen in de nieuwe Bibliotheek. Tijdens de openingsweek is er iedere middag van twee uur tot half vijf een medewerker aanwezig om vragen te beantwoorden. Voor de bibliotheekleden ligt er een kleinigheidje klaar.
Nog geen lid van Bibliotheek Noordbroek? In de Bibliotheek gaat een wereld voor je open! Probeer het maar eens drie maanden lang: gratis en vrijblijvend.

Reactie toevoegen