Vrijwilligers Bedankavond 2014

Op 28 november wordt aan alle vrijwilligers uit Menterwolde een leuke avond aangeboden. Dit, nu voor het derde jaar terugkerende evenement wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Menterwolde. 
Naar schatting doen er tussen de 4500 en 5000 mensen in de gemeente Menterwolde enige vorm van vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld bij een sportclub, voor de school, bij ouderen of voor een vrijwilligersorganisatie. “We vinden dat vrijwilligers blijvend gewaardeerd en gerespecteerd moeten worden en met deze avond wil de gemeente een teken van dankbaarheid tonen, al bereiken we natuurlijk lang niet alle vrijwilligers in de Menterwolde”, zegt Hanita Beumkes van de Vrijwilligerscentrale Menterwolde. ”Dit jaar bieden we de mensen een Stamppotbuffet aan in het nieuwe MFC De Noordsuythoeve in Noordbroek.
Vorig jaar vierden we de avond in Muntendam en het jaar daarvoor in Zuidbroek, zo willen we een keer naar alle dorpen toekomen.” De kok van Woonzorgcentrum Gockingaheem is gevraagd het buffet te verzorgen. “Ik weet uit eigen ervaring dat hij een heerlijk stamppotje kan maken, dus dat belooft wat!” Mark Dontje zal de avond muzikaal opluisteren met gitaarmuziek op de achtergrond en als slotstuk van de avond komt Edwin Jongedijk een paar van zijn mooiste nummers spelen. Suze Eleveld,  zelf vrijwilliger bij de Vrijwilligerscentrale vertelt lachend: “Het leukste van deze avond vind ik dat het college van Burgemeester en wethouders de bediening voor hun rekening neemt. Ze zullen het druk krijgen met het rondbrengen van de drankjes!”
Ook dit jaar wil de gemeente weer een paar speciale vrijwilligers in het zonnetje zetten. “We roepen mensen op ons vrijwilligers te melden waarvan je vindt dat zij wel eens een extra bedankje verdienen. Bijvoorbeeld omdat ze iets bijzonders hebben gepresteerd of omdat ze al heel erg lang vrijwilliger zijn. Voor hen hebben we en speciale verrassing. Dus meld ze aan!!” Gratis toegangskaarten voor deze avond zijn te bestellen via vrijwilligerscentrale@live.nl of via de balie van de gemeente.  Er zijn maximaal 200 kaarten beschikbaar. Dus wees er snel bij! Het afhalen van de gereserveerde kaarten kan vanaf 24 november bij het gemeentehuis in Muntendam.

Reactie toevoegen