Dé lekkerste oliebollen in Zuidbroek

Ook in Zuidbroek staat de oliebollenkraam van Cheryl Speelman weer in het centrum. De familie Speelman bestiert aardig de oliebollen verkoop in de regio want in Sappemeer staat mijn vader aldus Cheryl, die al weer voor het derde jaar in zuidbroek staat.
“Ik heb het oliebollen bakken van mijn vader geleerd en het recept is al jaren lang in bezit van onze familie, ik heb moeten beloven dat nooit prijs te ge-ven...”, vertelt Cheryl lachend.
“Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en besteden zorg aan de inkoop daarvan; kwaliteit dat is onze missie en een tevreden klant geeft voldoening. We merken aan de reacties dat de inwoners het leuk en gezellig vinden dat we er staan met de oliebollenkraam en dat is voor ons natuurlijk ook leuk. U kunt bij ons van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur terecht voor alles wat met een oliebollenkraam te maken heeft, oliebollen, krentenbollen, appelbollen, berliner bollen, appelbeignets en nog veel meer. 
De oliebollenkraam is een vertrouwd 
gezicht in Zuidbroek, ieder jaar staat deze tot en met Oudejaarsdag in Zuidbroek. Heeft u nog vragen kom gerust even bij de kraam we staan u graag te woord.”

Reactie toevoegen