ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING - ACTIVITEIT BRANDVEILIG GEBRUIK KERKSTRAAT 122 IN MUNTENDAM

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde zijn van plan de volgende omgevingsvergunning te verlenen: het in gebruik nemen van een bouwwerk met het oog op brandveiligheid op het perceel Kerkstraat 122, 9649 GT in Muntendam.

De stukken inzien
De ontwerp omgevingsvergunning en de stukken liggen vanaf 13 november 2014 tijdens de openingstijden ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Menterwolde. Digitaal kunt u de stukken raadplegen op www.menterwolde.nl.

Reageren  
Tot en met 24 december 2014 kan iedereen schriftelijke of mondeling een zienswijze indienen over de ontwerp omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar het college van burgemeester en wethouders van Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor 24 december 2014 een afspraak maken met de front office van de gemeente Menterwolde, tel. (0598) 658888. De tijdig ingediende zienswijzen worden bij de besluitvorming betrokken. Indieners van een zienswijze worden op de hoogte gebracht van het definitieve besluit. Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en hij belanghebbende is.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de front office van de gemeente Menterwolde, tel. (0598) 658 888.