Team 2e klasse blijft koploper.

Het team van de badmintonvereniging Dropshot’74 uit Muntendam wat uitkomt in de tweede klasse U17 regio Noord blijft koploper in de competitie. Vandaag (zondag) speelde het team thuis in sporthal Ruitershorn tegen BC Go! uit Groningen en wist wederom weer te winnen van dit team met een klinkende overwinning van 8-0.
De vorige uitwedstrijd in oktober tegen dit team werd gewonnen door Dropshot’74 met een 1-7 overwinning. Meteoor SV uit Veendam blijft de koploper op de voet volgen op de tweede plaats met nog steeds een wedstrijd minder gespeeld en met 5 punten minder. Over twee weken is de uitwedstrijd tegen Meppel.
Het team in de 4e klasse heeft vandaag ook gespeeld en na hun eerste overwinning van vorige week zondag werd vandaag helaas met 1-7 verloren van Zuidhorn. Pascal Visser (een van de vaste spelers in dit team) had zich ziek afgemeld en Jort Vogel (speelt normaal in de 5e klasse) werd toegevoegd in dit team en heeft het perfect gedaan. De enigste punt die binnengehaald werd  is te danken aan speelster Nina Kuiper.

Reactie toevoegen