5 Jaar Wedeka kringloop

Het is al weer 5 jaar geleden dat Wedeka kringloop Veendam verhuisde van de Transportweg naar de Spoorweg. Voor veel klanten was het eerst zoeken naar en wennen aan de nieuwe locatie, maar inmiddels is alles weer als vanouds. Voor bus- en treinreizigers is de bereikbaarheid nu zelfs beter omdat het pand tegenover het eindstation staat.
In de afgelopen jaren is vooral de verkoop van kleding enorm gestegen. Ruim 30% van de winkelomzet is kleding en gezien de vraag zal dit de komende tijd alleen maar stijgen. Het aanbod van textiel is mede door de huis aan huis inzameling in de Gemeente Menterwolde en het leeghalen van de ondergrondse containers, optimaal. Wedeka kringloop zorgt dat de kleding indien nodig, gewassen en gestreken te koop aangeboden wordt.
Met dit jubileum is er reden voor een feestje. In verband hiermee zijn in week 43 veel aanbiedingen in de kringloopwinkel aan de Spoorweg 10 in Veendam. Bij het afrekenen ontvangt elke klant een consumptiebon voor een gratis kopje koffie in het restaurant op de eerste etage.

Reactie toevoegen