Verwen en Proeverij middag

Vrijdag 3 oktober jl. werd de Verwen en Proeverij middag in de Menterne een groot succes. Deze was georganiseerd door de vrijwilligers van Menterne Actief. Deze middag werd voor de eerste keer gehouden en daardoor ook spannend voor de organisatie of dit in de smaak zou vallen. 
Mede dank zij de vrolijke klanken van het draaiorgel en het zonnige weer jl. De eerste bezoekers stonden al om 13.30 uur in de hal te wachten. In de foyer stonden veel deelnemers die de gasten gratis hun behandeling wilden aanbieden. Enkele dames gingen voor een kleine metamorfose. Via de kapper, nagelstylist en nieuwe make-up keerden ze later op de dag huiswaarts. Anderen gingen voor de ontspanning door een heerlijke rug- of voetenmassage.
Maar ook was de proeverij een groot succes. Veel plaatselijke ondernemers gaven de lekkerste producten gratis weg. Zoals gebak, worst, fruit, honing, sapjes, roggebrood, kersenbonbons. Op het centrale plein kon men genieten van alles wat er om hun heen gebeurde. Het Rad van Fortuin draaide elk half uur zijn rondje waarbij mooie prijzen te winnen waren. Menterne Actief kan terug kijken op een zeer geslaagde middag met ruim 120 tevreden bezoekers. 

Reactie toevoegen