Spetterende Zwemestafette

Op vrijdagavond 31 oktober 2014 organiseert zwemvereniging de Pinquin een gezellige zwemestafette voor jong en oud uit de gemeente Menterwolde. Het idee is om in een half uur met een team van minimaal 6 en maximaal 10 personen zo snel mogelijk banen heen en weer te zwemmen. Elke baan heeft bijzondere hindernissen waar de deelnemers overheen en soms onderdoor moeten zwemmen.
‘We hopen dat veel verschillende teams gaan meedoen’, zegt Pinquin secretaris Erik Meijer. Het zal erg leuk zijn dat mensen uit een straat, woon-wijk of een groepje van een sportclub of een andere vereniging uit de gemeente Menterwolde met elkaar de strijd willen aan gaan met deze ludieke estafette. Alle deelnemers moeten wel kunnen zwemmen. Verkleed aan de start komen is natuurlijk nog leuker!
De Menterwolmer Spetterende Zwemestafette 2014 zal om 19.15 uur starten tot ongeveer 21.00 uur in het Zwembad Zuidbroek. De Pinquin wil op deze wijze nog eens onderstrepen dat zwemsport en bewegen in het water leuk en goed is voor iedereen. ‘Ook willen we het belang van het openhouden van de zwembaden in onze gemeente Menterwolde nogmaals op een positieve wijze onder de aandacht brengen’, aldus Meijer.
Teams kunnen zich inschrijven via een aanmeldformulier op de website van De Pinquin of via de Facebook-pagina van de zwemvereniging. Ook wanneer teams niet helemaal met 6 personen zijn is, in overleg, opgave mogelijk.
Kortom schrijf je in met familie, vrienden, buren of je vereniging, doe mee en heb veel zwemplezier op 31 oktober 2014!

Reactie toevoegen