55-Jarig huwelijksgeluk in Meeden

De heer Koos Beishuizen (76) en mevouw Tallie Beishuizen-Oudekerk (73) waren afgelopen donderdag 25 september precies 55 jaar getrouwd. Het huwelijk werd in 1959 in Midwolda voltrokken. Burgemeester Eduard van Zuijlen bracht het echtpaar afgelopen donderdag een bezoek en overhandigde de felicitaties namens het gemeentebestuur.
Koos Beishuizen is geboren in Meeden en Tallie Beishuizen-Oudekerk in Midwolda. Ze hebben elkaar in 1958 leren kennen in Midwolda. 
In zijn diensttijd heeft Koos een tijdje in Enschede gewoond. Na hun huwelijk is het echtpaar aan de Hereweg in Meeden komen wonen. 
Koos werkte bij Remmers Transport in Muntendam en Tallie heeft een tijd bij Stichting 70 gewerkt. Ze kregen twee dochters en vier kleinzoons. Het echtpaar woont al jaren met veel plezier aan de Badweg in Meeden en dhr. Beishuizen is ook actief vrijwilliger bij Zwembad ‘De Kolck”. Ook zwemmen ze beide ’s zomers in Meeden en ’s winters in Muntendam. Kinderen en kleinkinderen waren afgelopen donderdag gezellig op bezoek om samen dit heugelijke feit te vieren.

Reactie toevoegen