Week van de Smaak 2014

Kom proeven op de markt. Van zaterdag 27 september tot en met zondag 5 oktober staat tijdens de week van de smaak gezonde en eerlijke voeding weer centraal. Ook op de markt in Zuidbroek kunt u a.s. vrijdag de heerlijkste gezonde producten proeven.
Zo kunt u bij Kaasshop Jan Meijering kennismaken met heerlijke kazen van de boerderij zoals Boeren Meshanger en BoerenKlassiek. Iedere kaas heeft zijn eigen smaak en zijn eigen verhaal. Op de markt vindt u kazen bereid op basis van speciaal geselecteerde recepturen en gerijpt op de traditionele houten planken en dat proeft u. U kunt niet alleen proeven, Jan Meijering geeft u graag persoonlijk advies.
Vanaf deze week kunt u naast het vertrouwde assortiment terecht bij groenteboer Bodewitz voor dagverse biolo- gische groente, fruit en eieren van eigen bodem. Puur natuur! Bovendien lekker en zeker gezond! Ook nieuw is dat zij vanaf nu ook groente- en fruit boxen aanbieden. Deze boxen bevatten elke week weer andere producten. U kunt deze vooraf bestellen. U betaalt de ene week en haalt de andere week de box van uw keuze op. Een soort abonnement dus.

Ook bakkerij ’t Stoepje is zich bewust van het feit dat u als consument steeds bewustere keuzes maakt als het om voeding gaat. Veel Stoepje fans hebben bijv. het verantwoorde speltbrood al om-armd. Het is een uniek graan, dat een hoog gehalte voedzame stoffen bevat. Helaas is de vraag naar dit brood inmiddels groter dan het aanbod. Reden voor ’t Stoepje om KAMUT khorasan te gebruiken i.p.v. spelt. Dit oergraan bevat meer eiwitten, essentiele aminozuren, mineralen en vitaminen dan spelt en is tevens biologisch, rijk aan zink, magnesium en selenium. Natuurlijk deze week een extra actie met dit gezonde brood op de markt in Zuidbroek.
De Notenspecialist is met vakantie, dus doet niet mee met de Week van de Smaak 2014.

Reactie toevoegen